Villkor för medlemskap

Användarvillkor för medlemskap

1. KÖP AV MEDLEMSKAP

Vid köp av medlemskap träffas avtal om en löpande prenumeration. Detta först när Ölklubben AB bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas senast 36 timmar efter att beställning mottagits. För att bli medlem behöver du vara 25 år och ha ett svenskt personnummer.

2. UPPSÄGNING AV MEDLEMSKAP

Medlemskapet sägs upp genom att avsluta det innan det löper ut. Uppsägning görs via mail till info@olklubben.se eller direkt under Dina sida / Mitt medlemskap.

3. LÖPANDE KONTAKT

Genom att bli medlem hos Ölklubben AB godkänner du att Ölklubben AB skickar mail och sms till dig för att lämna tips om våra erbjudande.

4. BETALNINGSALTERNATIV / BETALNINGSVILLKOR

Vi använder Stripe för säkra kortbetalningar. Vårt medlemskap bygger på en prenumeration vilket betyder att medlemskostnaden dras löpande var 6:e månad.
Läs mer om Stripe här.

5. ÖLLISTAN

En gång i månaden skickas en lista med olika öl från olika bryggerier via sms och eller mail. Denna öl kan beställas via Systembolaget om du som medlem är intresserad. Att beställa ölen från öllistan under ditt medlemskap i Ölklubben AB är inget krav.

6. ÖL BESTÄLLS VIA SYSTEMBOLAGET

Ölklubben AB säljer inte öl och samarbetar inte med Systembolaget. Ölen köps av av Systembolaget och det är Systembolagets köpvillkor som gäller vid köp.

7. KUNDNÖJDHETSGARANTI

Alla medlemmar har 30-dagars kundnöjdhetsgaranti. Är du som medlem inte nöjd med vår tjänst har du som medlem rätt att avbryta ditt medlemskap inom 30 dagar från tecknandet av ditt medlemskap och få din medlemsavgift återbetald. Kundnöjdhetsgaranti gäller enbart vid nyteckning, inte vid förnyelse av medlemskap.

8. FÖRÄNDRING

Förändringar i innehållet av Öllistan ansvarar inte Ölklubben AB för. Förändringar kan vara av antalet öl och/eller bryggerier.

9. SKYDD AV PERSONUPPGIFTER

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina
uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som
du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta oss i så fall på info@olklubben.se.

Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.