Öllistan, steg för steg

Öllistan - steg för steg

1. Bli medlem

Genom ett medlemskap i Ölklubben är du med och stöttar våra svenska mikrobryggerier samtidigt som du får möjlighet att prova ny öl som inte finns på ditt lokala Systembolag.

Vi vill poängtera att vi inte har något samarbete med Systembolaget.

2. En ny Öllista – varje månad

Den första varje kalendermånad skickar vi ut en ny Öllista till dig som aktiv medlem. Den innehåller totalt 5 st hantverksöl (en öl från varje bryggeri) och kommer i form av e-post + SMS. 

Eftersom vi har 30 medlemsbryggerier och ett tiotal på kö, kommer vi kunna variera Öllistan varje månad. Vi vill att du som medlem ska få upp ögonen för nya lokala aktörer.

Få Öllistan i din mobil - varje månad

3. Beställ hantverksöl från listan

Följ bara länken i vår Öllista. Den tar dig till en sammanställd varukorg hos Systembolaget. Är det första gången du beställer behöver du först skapa ett konto. Annars loggar du in, väljer ditt ombud och skickar din beställning.

Skulle någon av månadens öl redan finnas på ditt lokala Systembolag kommer du bli informerad om att hämta den själv på hyllan. Om en öl skulle vara slut på deras webblager bevakar du ölen. Du får ett mail när den är beställningsbar igen.

Beställ från Öllistan genom den skräddarsydda länk

4. Hämta din beställning!

När din beställning levererats till ditt valda Systembolag får du ett SMS. Detta brukar dröja mindre än 1 vecka. Visa upp ditt SMS vid någon av info-diskarna. Dina öl är redan ihopplockade och du betalar i kassan som vanligt.

Hämta ut din hantverksöl på ditt lokala systembolag

5. Få tillgång till historiska listor

Direkt när du blivit medlem kan du gå tillbaka och utforska tidigare månaders öllistor och beställa från dom dirket.

Ölklubbens öllista juni 2020

6. Smaka, fördjupa dig och diskutera

Du kan fördjupa dig i månadernas mikrobryggerier genom artiklar och recensioner via vår webbsida (www.olklubben.se). Här lägger vi upp artiklar som tar dig närmare bryggeriet.

Som medlem får du tillgång till vår privata Facebookgrupp där medlemmar och våra mikrobryggerier samlas för att byta erfarenheter och kunskap.

Tillgång till vår privata facebook-grupp

Följ oss i sociala medier!

Inte fått alla svar du behöver? Läs mer under våra Frågor och Svar